ΕΑΒΙΕΑΒΙΕΑΒΙ
210 6183515
academy@obi.gr
Γιάννη Σταυρουλάκη 5, 151 25 Παράδεισος Αμαρουσίου
ΕΑΒΙΕΑΒΙΕΑΒΙ

6ο Summer School Δεδομένων και Αλγορίθμων για σπουδές ST&I, Θεσσαλονίκη, 22-24 Σεπτεμβρίου 2021

  • Home
  • Νέα
  • 6ο Summer School Δεδομένων και Αλγορίθμων για σπουδές ST&I, Θεσσαλονίκη, 22-24 Σεπτεμβρίου 2021

Σας ενημερώνουμε πως το 6ο Summer School Δεδομένων και Αλγορίθμων, που αφορά Σπουδές Επιστήμης, Τεχνολογίας και Καινοτομίας, θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, 22-24 Σεπτεμβρίου 2021.

Φέτος, το Πανεπιστήμιο KU Leuven συνδιοργανώνει την εκπαιδευτική εκδήλωση με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Επίσης, εκπροσωπώντας ως συνδιοργανωτής η Ελληνική Ακαδημία Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΕΑΒΙ), την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της ΕΑΒΙ, Καθηγητής ΑΠΘ και Μέλος ΔΣ του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, κ. Ιωάννης Κατσογιάννης.

Ο κ. Κατσογιάνννης θα ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τις υπηρεσίες της Ακαδημίας, όπως και τις δρομολογημένες εκπαιδευτικές δράσεις που θα πραγματοποιηθούν από το Φθινόπωρο του 2021.

Η ιστορική πόλη της Θεσσαλονίκης γίνεται ο φιλόξενος χώρος που θα καλωσορίσει στις εγκαταστάσεις του ΚΕΔΕΑ, φοιτητές (πρωτοετείς, μεταπτυχιακούς, μεταδιδακτορικούς), ερευνητές, καθηγητές, κ.λπ.), που επιθυμούν να συμμετάσχουν ή /και να παρουσιάσουν τις εργασίες τους.

Το θερινό σχολείο προσφέρεται δωρεάν και δεν υπάρχει χρηματική επιβάρυνση (συμπεριλαμβανομένων διαλειμμάτων καφέ, γευμάτων και κοινωνικών εκδηλώσεων).

Όσοι φοιτητές ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν μια εργασία (online ή επιτόπου) ή αν επιθυμούν να παρακολουθήσουν το θερινό σχολείο με τη φυσική τους παρουσία, επιβάλλεται να ενημερώσουν κατά προτίμηση πριν από τις 15 Ιουνίου 2021 τους υπευθύνους διοργανωτές.

Πληροφορίες, φόρμα εγγρφής & πρόγραμμα εδώ: https://feb.kuleuven.be/drc/MSI/sti/