ΕΑΒΙΕΑΒΙΕΑΒΙ
210 6183515
academy@obi.gr
Γιάννη Σταυρουλάκη 5, 151 25 Παράδεισος Αμαρουσίου
ΕΑΒΙΕΑΒΙΕΑΒΙ

Ημερίδα για την Καινοτομία στην Πάτρα – 17.12.21

  • Home
  • Νέα
  • Ημερίδα για την Καινοτομία στην Πάτρα – 17.12.21
Συμμετοχή ΕΑΒΙ – ΟΒΙ σε Ημερίδα για την Καινοτομία στην Πάτρα
Μια πολύ επιτυχημένη Ημερίδα διοργάνωσε το Περιφερειακό Συμβούλιο Έρευνας και Καινοτομίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, η οποία διεξήχθη στο νέο αμφιθέατρο του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, στην Περιβόλα Πατρών, την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021.
Την Ημερίδα με τίτλο “Η Ευρεσιτεχνία σε Εθνικό και Διεθνές Επίπεδο – Δυνατότητες στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας”, συντόνισαν ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας, Φωκίων Ζαΐμης και ο Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του ΕΑΠ και Πρόεδρος του ΠΣΕΚ, Ιωάννης Καλαβρουζιώτης.
📍 Τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) εκπροσώπησε με χαιρετισμό του ο Γενικός Διευθυντής κ. Παναγιώτης Κανελλόπουλος και
📍 με παρουσίασή του ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Καταθέσεων & Χορηγήσεων Τίτλων, κ. Αριστείδης Πιτταράς.
📍 Την Ελληνική Ακαδημία Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΕΑΒΙ) εκπροσώπησε, επίσης με χαιρετισμό του, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της, κ. Αναστάσιος Θωμόπουλος (στη φωτογραφία).
Στο πλαίσιο των εισηγήσεων, πραγματοποιήθηκαν πολύ ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις από διακεκριμένους ομιλητές, από το ευρύ φάσμα του οικοσυστήματος της Καινοτομίας.
Η παρακολούθηση της συνολικής Ημερίδας, στον ακόλουθο σύνδεσμο: